Закрити

Одна з найпотужніших мобільних робочих станцій має 192 ядра, до 3 ТБ і 6 моніторів

Нова модель ідеально підпадає під те, що постачальники ПК називають “багатопотоковими застосунками в польових умовах”, і тепер підтримує процесор AMD EPYC Genoa на базі Zen 4. Це означає два процесори EPYC 9654, кожен з 96 ядрами, до 12 модулів пам’яті об’ємом 256 ГБ (загалом 3 ТБ пам’яті DDR5).

Ви можете підключити до двох повнорозмірних графічних процесорів (або прискорювачів), один завантажувальний SSD M.2 NVMe і п’ять накопичувачів. Все це охолоджується півдюжиною вентиляторів і блоком живлення невідомої потужності (швидше за все, ближче до 2 кВт). Материнська плата, швидше за все, нещодавно випущена Gigabyte MZ73, рідкісна модель e-ATX з двома роз’ємами SP5.

На зображеннях показано п’ять 5,25-дюймових відсіків для накопичувачів і слот для оптичного приводу, сім слотів для пристроїв PCIe і застарілі порти, такі як DVI і PS2.

a-X2P також можна використовувати з шістьма 24-дюймовими моніторами (з роздільною здатністю до 4K і яскравістю 1000 ніт) – така конфігурація збільшує вагу мобільної робочої станції до 25 кг. Кожна робоча станція постачається з тачпадом і надміцною механічною клавіатурою, яка складається на дисплеї для транспортування, а також товстою, зшитою з вінілу сумкою на коліщатках.

 

 

Одна з найпотужніших мобільних робочих станцій має 192 ядра, до 3 ТБ і 6 моніторів

 









Наверх

Copyright © 2014-2024  Івано-Франківськ Smart City