Закрити

Новий тип гравітаційної батареї

    Пошуки необмеженої та чистої енергії тривали довго: понад п’ятдесят з гаком років ми намагалися знайти нові шляхи боротьби зі зміною клімату, а також запропонували кращі енергетичні рішення. Однією з проблем, яка давно шкодить виробництву енергії, є наявність способу зберігати надлишок енергії, щоб вона не зменшувалася з часом. Проблема, яку можна вирішити за допомогою гравітаційних батарей.

По суті, це рішення ґрунтуватиметься на тому, що надлишок електроенергії, виробленої вітром, сонцем та іншими відновлюваними джерелами енергії, накопичуватиметься в батареях, виготовлених із великої маси, замість того, що ви використовуєте у своєму мобільному телефоні. Потім ці масові вантажі будуть підніматися високо і зберігатися там, щоб опускатися, коли вам знадобиться додаткова потужність, створюючи таким чином гравітаційну батарею.

    Використовуючи енергію для переміщення масових вантажів угору по великому вертикальному тунелю, наприклад шахтному стволу, ми, по суті, витрачаємо цю енергію. Але, оскільки вантаж маси (яким може бути пісок, каміння, бруд або щось інше) піднято, тепер ми можемо його скинути, створюючи додаткову енергію. Отже, хоча це не стандартна батарея, гравітаційна батарея все ще може працювати як рішення для накопичення енергії, тільки не у звичайний спосіб, як ви думаєте.

Цю енергію вчені традиційно називають гравітаційною потенційною енергією, і хоча вона не є електричною за своєю природою, її можна легко перетворити, щоб отримати цю енергію від рухів гравітаційної батареї, а потім передати її в електричні лінії, щоб доставити її куди завгодно це необхідно. Це нестандартна ідея, але саме таке мислення часто сприяє найбільшим науковим проривам у нашій цивілізації.

 

Новий тип гравітаційної батареї

 

 









Наверх

Copyright © 2014-2024  Івано-Франківськ Smart City